keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ihanaa odottaa jäälle pääsyä...


Ostin tässä itselleni Safkaa maanantaista sunnuntaihin - kirjan, ja ihastuin

kirjan sisällön iki-ihaniin resepteihin. Erityisesti kolmeen, jota aion ihan

lähipäivinä tehdä:

- Dijonpaneroidut  ahvenfileet

- Ankanrintaa punaviinissä

- Japanilainen kurkkusalaatti

Kunhan uskallan tässä pikkuhiljaa päästä mökille jäitse, jolloin haluaisin itse

saada ahvenia ja aion todella kokeilla kirjan ihanaa ahvenfileiden reseptiä!

Jos on fiilistä, meillä on tulossa 2.2. kihlapäivä, jolloin tulee 34 vuotta täyteen,

mikä on ihan uskomatonta. Mihin vuodet lentävät... Luulen vain, isäntä on

tuolloin mökillä.

Niin tekisin ankanrintaa punaviinissä, aivan  taivaallisen ihana resepti löytyy

kirjasta!

Japanilaisen  kurkkusalaatin dijonpaneroitujen ahvenien kera olisi taivallisen

ihanaa nauttia ystävien kanssa, illanistujaisissa, hämyisessä kesäillassa(tulipa

lauseesta TOSI pitkä).

Safkaa kirjan reseptivalikoima on aivan huikea !

Esim. löytyy muun muassa :

- Alexanderin kotiketsuppi

- Häränfilee 45 sekuntia ja bearnaisekastike

- Tuoremakkaraa valkoviinissä ja lämmin perunasalaatti

Kirja on täynnä aivan ihania chateau gourmet - ruokia !

Joten odotan nyt ensin jäälle lähtemistä, mutta lähden aina vasta

silloin kun näen omin silmin traktoreiden sekä autojen vilkasta

liikennettä, silloin uskaltaudun lähtemään meidän ikivanhalla,

mutta rakkaalla moottorikelkalla,  joka ostettiin pojan ollessa kolme-

vuotias.

Niin ne vuodet vain vierivät...

Mutta yhden päätöksen tein aika hiljattain, etten enää elä "sitku elämää".

Hyvää, keskiviikko päivää Sinulle lukijani!

t. Salaisen puutarhan emäntä





Ei kommentteja: